Ingredienser: (for ca 15 muffins)
4 dl lys glutenfri melmiks/mel
2,5 dl sukker
4 ss kakaopulver
1 ss vaniljesukker
1 ts natron
0,8 dl flytende melkefritt margarin/olje
2,5 dl vann
(Dersom du ønsker å doble oppskriften trenger du ikke doble natron og vaniljesukker. Skal du halvere så halverer du disse).
Topping:
50% Berit Nordstrand smøremyk
50% Nøttepålegg fra first price
2 klyper maldonsalt
(Toppingen kan også brukes på kake dersom man ønsker det).
Fremgangsmetode:
Sett på ovnen på 180 grader. Bland de tørre ingrediensene; mel, sukker, natron, vaniljesukker og kakaopulver sammen. Ha deretter i margarinet/oljen og vannet. Bland godt sammen og ha over i muffinsformer. Sett dem i ovnen og la dem stå til du ser muffinsene begynner å "sprekke" på toppen. For meg tok dette ca 15 min.
Bland så sammen toppingen og sett den kaldt til muffinsene er helt avkjølt, ellers vil toppingen smelte.
Håper det smaker!
Kommentarer
Legg inn en kommentar