
Ingredienser:
175g sukker
200 g melkefrittmargarin
3 ss sirup
3 ss kakao
350 gr melmiks
1 ts bakepulver
Jeg har brukt pärlsocker fra Sverige til dekorering og rapsolje som pensling.
Fremgangsmetode:
Pisk sammen romtemperert smør og sukker. Deretter tilsett sirup, kakao og bakepulver. Til slutt tilsetter du mel litt etter litt til du har en fast deig.
Del deigen i 2 eller flere deler og kjevle den ut på bakepapir i den bredden og tykkelsen du ønsker. Deretter dekorerer du dersom du ønsker det. Her brukte jeg litt rapsolje til å pensle med og deretter fordelte jeg litt pärlsocker på.
Stekes i ovnen på 175 grader i ca 15 min. Tiden avhenger av størrelse og hvor mange deler du dele deigen i. Jeg delte min i 2 og de ble litt store, så følg nøye med dersom du lager dem litt mindre.
Håper det smaker!
Kommentarer
Legg inn en kommentar