//Produktene som er linket, er fra egen butikk//
Ingredienser:
Havreflarn:
3,5-4 dl havregryn
4 dl melmiks eller havremel
150 gr melange uten melk
2 dl sukker (sukkerfritt: sukrin)
1 ts bakepulver
0,5 dl sirup (sukkerfritt: fibersirup)
0,5 ts salt
2 ss melk/fløte som tåles feks: Kokosfløte eller Kokosmelk
Sjokolade:
1 ss Kokosolje eller delfiafett
150 gr kokesjokolade som tåles
Dette ble ca 15 doble sjokoladeflarn.
Fremgangsmetode:
Sett stekeovnen på 200 grader. Smelt margarinet. Ha i sirup og melk/fløte. Bland de tørre ingrediensene sammen for seg selv og deretter bland de tørre og bløte ingrediensene sammen. Ta en spiseskje eller en cookieskje og plasser 6 stykker på et bakebrett. Plasser dem med stor avstand fra hverandre for de utvider seg noe utover på stekebrettet. Klapp dem litt flate med slikkepott. Stekes til de blir gyllne i kantene, for meg tok dette 7 min. Når du tar dem ut av ovnen la dem stå å bli kalde før du flytter på dem ellers kan man ødelegge dem. Vent til de er helt kalde før du tar på sjokoladen. Smelt sjokolade og kokosolje i vannbad og bruk en skje til å ta på sjokolade på ene undersiden av sjokoladeflarnet og legg det andre på. Sett så i kjøleskapet i ca 30 min og voilá du har doble sjokoladeflarn!
Håper det smaker!
Kommentarer
Legg inn en kommentar