Ingredienser:
150 gr glutenfri digestive kjeks eller annen kjeks
50 gr blå melange uten melk
1 pakke alpro kremfløte eller annen vispbarfløte som tåles
1 pakke gelé i hvilken smak som helst
2,5 dl kokende vann
Pynt til kaken
Fremgangsmåte:
Knus kjeksene til smuler. Smelt så margarinet i kjele eller mikrobølgeovn. Legg bakepapir i bunnen på kakeformen. Bland smuler og margarin sammen og klapp forsiktig flatt i kakeformen. Sett i kjøleskapet til avkjøling mens du fortsetter. Kok opp 2,5 dl vann (halvparten av opprinnelig mengde vann som står beskrevet) og ha i gelépulveret. Rør til alt er oppløst. Kjøl av til romtemperatur. Stivpisk kremfløten som tåles. Hell geléblanding i tynn stråle over i kremen, mens du blander forsiktig. Hell så over i kakeformen og sett kjølig i minst 3 timer. Pynt rett før servering!
Håper det smaker!
Kommentarer
Legg inn en kommentar